Welkom is iedere inwoner van Zeeland, met of zonder beperking, jong of oud, die behoefte heeft aan gezelschap, een praatje of contact wil met lotgenoten, in het ontmoetingscentrum ZCZ, Franciscushof 1 in Zeeland (klik HIER voor plattegrond).

Ons vaste telefoonnummer van D'n Inloop is 0486-451354. Buiten de openingstijden kunt u bellen met onze coördiantoren of een bericht inspreken.

Alleen of samen met uw partner, familie, mantelzorger of vrienden. U bepaalt zelf wat u er wilt doen: de krant lezen onder het genot van een kopje koffie of thee dat u wordt aangereikt wordt door de altijd aanwezige gastvrouwen of heren, informatie opzoeken in het informatiepunt, op de computer en/of een afspraak maken met één van onze ouderenadviseurs. U kunt ook gezamenlijk de lunch bereiden en gebruiken, een spelletje spelen of een activiteit organiseren of bijwonen. U kunt u inzetten voor andere mensen, met een beperking of die eenzaam zijn, door hen op weg te helpen met uw kennis en ervaringen. In het ontmoetingscentrum kunt u samen zijn zonder voorwaarden.


Ontmoeting ZCZ 2